Beskrivning

BRUSLETTO RONDANE T/300 (Levereras i presentask)

Rek butikspris: 1300 kr

Brusletto & Co AS grundades 1896 av Rognald Brusletto. Idag producerar norska Brusletto & Co finare sport- och friluftsknivar som är funktionella verktyg oavsett om du ska på en vandring, jakt eller fiske. Stålet är av högsta kvalitet då det stansas ut och härdas till optimal hårdhet för att bladet ska vara skarpt länge. Brusletto använder levande material i form av olika träslag i sina knivskaft så som björk, olivträd, hassel mm.

Rejäl fulltångekniv i smidigt format lämplig för det breda friluftslivets alla tillfällen!

(Brusletto Rondane i ny uppdaterad version där skaftet är nedsmalnat och har givits en smidigare profil än tidigare , vilket gör att kniven ligger nu därför ännu bättre i handen.)

Rondane T/300 är en fulltångekniv från Brusletto som kombinerar traditionell och modern knivteknik med ett spjutformat blad som ger kniven en lite råare utseende. Rondane är unik med sitt spjutformade blad och sågtandade parti på baksidan av bladet. Fulltånge - dvs att handtaget är byggt på bladet som löper i knivens fulla längd - ger en enormt vridstyv och välbalanserad kniv som klarar de tuffaste uppgifterna. Detta är en mycket trevlig present till någon som uppskattar en vacker och rejäl kniv som ändå känns smidig i formatet. Knivens rygg är delvis tandad och knivens blad är konslipat, vilket ger kniven möjlighet att användas inom en bredd av användningsområden.För kuriosa är Brusletto Rondane uppkallad efter Norges första nationalpark.

Specifikationer:

  • Knivens totallängd: 23,6 cm
  • Bladets längd: 11,8 cm
  • Vikt: 200 gram
  • Knivstål Böhler 690
  • Skaftmaterial: Oljad masurbjörk
  • Slida: Svart oxläder med edgeblock
  • Garanti: Livstid mot fabrikationsfel

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599685104

Visningar 1 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BRUSLETTO RONDANE T/300, kniv fulltånge

Pris

1 190 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?