Beskrivning

BRUSLETTO VILLMARKA STOR

Rek butikspris: 1300 kr

Lev artikelnummer: BO10144

Brusletto & Co AS grundades 1896 av Rognald Brusletto. Idag producerar norska Brusletto & Co finare sport- och friluftsknivar som är funktionella verktyg oavsett om du ska på en vandring, jakt eller fiske. Stålet är av högsta kvalitet då det stansas ut och härdas till optimal hårdhet för att bladet ska vara skarpt länge. Brusletto använder levande material i form av olika träslag i sina knivskaft så som björk, olivträd, hassel mm

Bruslettos största kniv i rostfritt stål har många användningsområden och är för dig som gilla stora knivar som klarar tunga jobb.

Denna stora originalmodell av Villmarka har ett skandinaviskt blad och holk i rostfritt stål. Det slitstarka 440C stålet och knivens långa utformning ger extra styrka som behövs när den används för huggning. Skaftet är tillverkad i olivträ och slidan är tillverkad av oxläder med eggskydd.

Oavsett om du vill känna dig som Crocodile Dundee eller ej är är detta en kniv för verkliga vildmarksfantaster, jägare och fiskare som söker en mångsidig riktigt stor kniv till friluftslivet och som även klarar en del uppgifter som en liten yxa och en machete klarar. Brusletto Villmarka är utformad tillsammans med erfarna jägare och folk med lång erfarenhet från försvaret. Målet har varit att göra den bästa vildmarkskniven, vare sig du ska splinta, kapa, hugga eller skära. Kniven är grundligt utprövad i norska skogar och fjäll samt i polära vinterklimat. Villmarka Large kan användas som överlevnadskniv, jaktkniv, friluftskniv eller som ersättning till en vanlig yxa.

Knivbladet har Bruslettos signatur; halvmånskåran på ryggen, vilket är utmärkt hjälpmedel för att lyfta kaffekannan från elden. Knivbladet med rak skandinavisk slipning, och holken i stål ger det traditionella skaftet den extra styrka som kniven behöver när den används som huggverktyg. Detta är den fjärde generationen av kniven som nu är med fingerskydd.

Specifikation:

  • Knivlängd: 36 cm
  • Bladlängd: 22,5 cm
  • Blad: Rostfritt stål 440C
  • Slida: Svart kohud
  • Slitstarkt 440C rostfritt stål
  • Lång utformning gör den perfekt för huggning
  • Skaft av olivträ och slida i läder
  • Halvmånsskåra på ryggen - perfekt för att lyfta kaffekannan från elden
  • Många användningsområden

(sökord: machete, stor kniv, stor kniv brusletto, stor vildmarknniv, överlevnadskniv, bowie knife, bowiekniv )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 618908295

Visningar 397

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BRUSLETTO VILLMARKA STOR, stor friluftskniv

Pris

1 190 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?