Beskrivning

CASSTRÖM LEATHER LANYARD (Ny produkt 2021)

Färg: Cognac brun

Art nr: 11533

Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och överlevnad. Designen bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. Casström samarbetar bland annat med överlevnadsexperten Lars Fält och de har gjort flera signaturprodukter tillsammans. Casström är ett familjeägt företag i Lappland som startades av David Cassini Bäckström. En tredje generationens entreprenör som handlar med knivar, läder och horn.

Leather Lanyard är en praktiska läderrem i ett riktigt fint hantverksmässig design så som alltdid från Casströms.

Läderremmen fästs på bältet och säkrar din utrustning samtidigt som den är lättillgänglig. Fungerar utmärkt för exempelvis eldstål, fällkniv, hundpejl, nycklar etc. som du snabbt vill ha tillgång till utan att det riskeras att tappas bort. Användningsområdet är stort och denna fina accessoar kan även komma till pass för att fästa olika saker, som en lykta hängande i en trädgren, ett myggnät eller liknande.

Specifikation:

  • Made in Sweden by Casström
  • Material: Vegetabilgarvat 3 mm tjockt läder med hållare i mässing
  • Total längd: 28 cm
  • Remmens bredd: 12 mm
  • Vikt: 50 g

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599867358

Visningar 714

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CASSTRÖM LEATHER LANYARD 11533, nyckelrem läder, nyckel leash läder

Pris

249 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?