Beskrivning

D-C-FIX - självhäftande transparent insynsskydd som FROSTAT GLAS! Bredd = 67,5 cm.

OBS! Annonsen avser 1 meter så om du vill ha t.ex. två meter så gör du två köp, tre meter så gör du tre köp osv. och levereras då i en längd upp t.o.m. 15 meter.

Beskrivning

D-C-FIX GLASS TRANSPARENT originalfilmen från TYSKLAND. Självklistrande tålig transparent plastfilm som "FROSTAT GLAS" Perfekt som genomsynsskydd i duschar, konferensrum behandlingsrum, källarfönster mm.

Lätt att ta bort och lämnar inga klisterrester kvar på glaset.
Frakt: 1 m = 48 kr, 2-3 m = 63 kr, 4-6 m = 94 kr, 7-12 m = 104 kr.
OBS: Vid köp av flera meter så klarar inte systemet av att räkna ut rätt frakt utan adderar 55 kronor för varje meter vilket blir fel så jag återbetalar mellanskillnaden om du har betalat för mycket för frakten.

(samfrakt enligt ovan under förutsättning att de rullas upp på varandra så att de skickas som en rulle)

Eventuella luftveck på filmen försvinner när du stryker på den. På adressen/länken nedanför visas det på YouTube hur du skall göra + en del bra tips och inspiration.

Butikspris: 59 - 99 kronor/meter.

Kommer att sälja ut ett brett utbud av dessa fantastiska rullar D-C-FIX till ett utropspris och fast pris som ligger långt under ordinarie priser. Önskas fler rullar eller andra längder så hör av dig så kan vi ställa ut fler auktioner (om vi har kvar).

Artikelnumret som du har i parentes kan användas för att söka på D-C-FIX:s hemsida.

Eventuella kostnader för emballage och kuvertering ingår i fraktpriset. Önskar du betala vid barnbidrag/lön = kontakta mig så löser vi det. Samfrakt är okej.

Skickas ihoprullad men önskas kraftigare emballage/kartong så hör av dig så löser vi det (dyrare frakt betalas av köparen).

Se bilder...

Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Jag vill informera om att det är Postens portotabell efter vikt som gäller vid uträkning av frakt. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara högvalörer, massor av lågvalörer, valörslösa eller rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalning finns i Traderas vinstmail.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?