Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Bland majoriteten av Order Militant tar det långa år att avancera till de respekterade leden av Retributor Squads. Systrarna som består av dessa krigarband är bland de mest rättvisa, oberörda och blodigt beslutsamma av alla sina slag. De är också bland varje Orders bästa skarpskyttar. Det är bra att allt detta är så, för det tungt vägande ansvaret för Retributorerna faller på att ge riktat eldstöd till sina framryckande systrar. För att på bästa sätt kunna uppfylla denna roll är varje lag av Retributors beväpnad med en rad tunga bolters, multi-meltas och tunga flamers som bringar sin eldkraft i linje med en stridsstridsvagns. I kombination med systrarnas expertöga för målprioritering, identifiering av fiendens svaga punkter och optimering av skjutlösningar, gör dessa förödande beväpningar varje grupp av Retributors till en skrämmande potent slagfältstillgång.

Detta kit bygger fem Retributors och två Armorium Cherubs. Retributorerna kan sättas ihop med ditt val av heavy bolter, heavy flamer eller multi-melta (två av varje vapen ingår i setet), medan Retributor Superior kan beväpnas med en mängd olika avstånds- och närstridsvapen.

Detta set levereras i 115 plastkomponenter och innehåller 5 x Citadel 32 mm runda baser och 2 x Citadel 25 mm runda baser. Ett Adepta Sororitas Transfer Sheet ingår också.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 532289529

Visningar 766

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warhammer 40 000 Adepta Sororitas Retributor Squad

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 931 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?