Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Celestian Sacresants är de elitmedlemmar i Adepta Sororitas som har lämnat livet som livvakt för sin kanoninna, istället för att leta över Imperiet på uppdrag av deras order. Vissa utrotar kätteri och uppvigling, medan andra jagar förlorade reliker och heliga platser, men alla återvänder på sin herres uppmaning att slåss med sköld, mace och klinga när krigets trumpeter ljuder.

Utrustade med sina distinkta Sacresant-sköldar och klädda i Adepta Sororitas' signaturkraftsrustning, är dessa närstridsspecialister en hållbar kraft på slagfältet som kan motstå enorm eldkraft. Med ett urval av pansargenomträngande smorda hellebarder eller tunga helgade maces är Celestian Sacresants utrustade för att hantera fiendens elit och gå segrande.

Satsen består av 69 plastkomponenter, med vilka du kan montera fem Celestian Sacresants, varav en kan monteras som en Celestian Superior, och levereras med 5x Citadel 32mm runda baser. Detta kit innehåller alternativ för huvor eller hjälmförsedda huvuden, och kan vara utrustad med antingen smorda hellebarder eller helgade maces.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 574401770

Visningar 636

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Celestian Sacresants Adepta Sororitas Warhammer 40 000

Pris

375 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 928 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?