Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Kraftfullt muskulös, med tjock tovig päls, skulle Fell Wargs anses skrämmande redan innan man såg det mörka skenet i deras ögon och insåg att de är besatta av en ondskefull kraft.

Dessa Hunter Orc-miniatyrer kommer i en rad dynamiska poser. De har huvudsakligen kala huvuden med hårtussar i mitten, vilket ger dem ett vildaktigt utseende. De har muskulösa bålar med begränsad rustning över lår och överkroppar. Hunter Orcs bär en rad vapen och sitter på toppen av Wargs, som är skulpterade och visas på flykt. I en mängd olika poser har varelserna en framträdande ryggrad, med tjock päls som täcker framsidan av odjuret. Var och en har ett grymt huvud, morrande uttryck och exponerade tänder.

Detta kit innehåller 44 komponenter och 6 40 mm runda baser för att göra 6 Hunter Orcs på Fell Wargs.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 567385751

Visningar 1 155

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Hunter Orcs on Fell Wargs Lord of the Rings miniatures Games Workshop

Pris

319 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 948 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?