Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Att bli utsedd till Dödsvingens stormästare är att utses till ett lejon på slagfältet, en taktiker utan kamrat och kapitlets mest lojala paladin. Stormästaren Belial, som titeln för närvarande tillhör, har förtjänat en sådan ära med gärningar som skulle fylla volymer, om mörka änglarna tillät att sådana saker skrevs.

Denna Belial-miniatyr kommer dekorerad med en mängd intrikata funktioner. I en lång huvadräkt hänger hans ikoner och symboler runt hans kläder, och nycklar dinglar ner från hans midja. Han håller upp tystnadens svärd i ena handen och en stormstöt i den andra, från vilken hänger en rem och fjädrar. Ovanför hans huvud finns sökarljus, och att resa sig upp från hans ryggsäck är en liten standard med svärd och pergamentikonografi. Han visar sin personliga heraldik och hans rustning kommer prydd med Dark Angels-ikonografi. Alla dessa funktioner är fantastiska i de skarpa detaljerna i Citadel Finecast.

Detta kit innehåller sex komponenter och en 40 mm rund bas för att göra Belial med.

Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering. Vi rekommenderar att du använder Citadel Super Glue och Citadel Paints.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 572019068

Visningar 898

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Dark Angels Belial Citadel Finecast Warhammer Gamla modellen

Pris

209 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 966 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?