Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Inte ens Space Marines är säkra från lockelsen av kaos. Oavsett om de härstammar från Horus-kätteriets mörka dagar eller nyligen blivit förrädare, kombinerar dessa skandalösa krigare sina gengivna gåvor med mörka välsignelser och ondskefulla trolldomar, förvandlade av år av strid till orädda, övermänskliga reavers.

Chaos Space Marines är kärnan i alla kaosarméer. De här killarna kan vara beredda på i stort sett vilket syfte du vill på slagfältet när de är hemma när de sliter sönder motståndare på räckvidd med skotteld som de är i blodiga närkamper. I kombination med ditt val av Marks of Chaos, Chaos Icons och dödliga vapen, har de en plats i någon av dina armélistor.

Detta kit bygger 10 Chaos Space Marines, med ditt val av vapen. Setet är helt packat med tillval, vilket ger dig valet att beväpna varje medlem i truppen med närstridsvapen och pistoler eller stridsutrustning. Du kommer att kunna lägga till ditt val av plasmapistol, flamer, meltagun, heavy bolter och missil launcher. Valfria komponenter låter dig bygga upp till två Aspiring Champions, vilket ger dig friheten att bygga upp setet som en enda trupp på 10 eller två lag om 5. En Chaos-ikon, utbytbara komponenter och valfria granater ger dig ännu fler valmöjligheter, vilket säkerställer att inga två enheter behöver se likadana ut. Setet är till och med designat för att vara kompatibelt med Havocs, så att du kan blanda och matcha tunga vapen för ännu fler valmöjligheter.

Detta set levereras i 144 plastkomponenter och innehåller 10 x 32 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 579414503

Visningar 1 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Legionaries Chaos Space Marines

Pris

418 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 912 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?