Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Realmgore-ritualister förbannar både Khornes fiender och själva landet. Dessa blodiga mystagor lägger hädiska grejer på fienden för att tappa deras styrka och hugger in blödande runor i själva jorden och åberopar blodiga mirakel och auror av raseri som driver deras allierade att begå obevekliga handlingar av heligt våld.

Detta flerdelade plastpaket bygger en Realmgore Ritualist, en Khornate-präst som ägnar sig åt att helga landet i blod. Klädd i en dödskallemask och hemska rituella dräkter, använder den här olycksbådande prästen en rituell dolk som till synes huggen från ben – lika användbar för att genomföra blodriter och sticka fiender i hjärtat. De ställs när de kliver upp till en palats utspridda med offerrester och mörka runskrapningar, stavar med skalle som sträcker sig mot himlen.

Detta kit består av 10 plastkomponenter och kommer med en Citadel 32 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 588825453

Visningar 505

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Realmgore Ritualist Blades of Khorne Warhammer Age of Sigmar

Pris

259 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 912 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?