Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Horus kätteriantologi

Under de sista åren av Horus Heresy var allas ögon riktade mot belägringen av Terra. Men ute i rymdens väldiga mörker rasade krig över tusen andra världar – inklusive hemvärlden för Sons of Horus, Cthonia.

LÄS DET FÖR
Bevittna den bittra, illvilliga kampen mellan Imperial Fists och Sons of Horus om krigsmästarens hemplanet Cthonia, i sju berättelser från en mängd olika författare.

BESKRIVNING
Efter sju långa år av konflikt närmar sig Horus Heresy sitt slut. Men nu, när krigsmästaren Horus marscherar mot Terra för att slita sin far från tronen, är sätet för ärkeförrädarens makt tom. Cthonia, en värld som en gång dominerades av brutala mordgäng, ockuperas av kejsarens prätorianer – de okuvliga imperialistiska nävarna. För Sons of Horus kräver denna upprördhet en uträkning. Från de höga höjderna av Traitor's Gate, VII Legionens fäste, till de oändliga warrensna i planetens skorpa, slaktar de två sidorna varandra utan ånger. Det är ett ondskefullt krig, och bara de mest hänsynslösa kommer att resa sig för att göra anspråk på Cthonia.

INNEHÅLL
– Sons of Cthonia av John French
– Till det sista av Michael F Haspil
– The Gangs Beneath av Gary Kloster
– Köttskörden av Nicholas Wolf
– Traitor's Faith av Noah Van Nguyen
– For Hate's Sake av Gav Thorpe
– Postulant av Chris Forrester


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 594221905

Visningar 413

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Cthonia's Reckoning Warhammer the Horus Heresy

Pris

199 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 961 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?