Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Cerastus Knights är sofistikerade och höga krigsdräkter, snabbare och smidigare än den mindre Questoris-klassen. Riddaren Acheron är en skräckinjagande syn på slagfältet, en skördare av liv utformade inte bara för att förstöra, utan också för att inspirera till skräck. Närvaron av en riddare Acheron varnar fienden att inte förvänta sig nåd, för sådana grymma vapen används bara för utrotningsuppdrag, för att störta fiendens verk och rensa deras land med lågor.

Denna flerdelade plastsats bygger en Cerastus Knight Acheron – en skrämmande krigsmotor som minskar allt motstånd mot aska. Riddaren Acheron är ännu längre än sina kusiner i Questoris-klassen och kliver över slagfältet och släpper lös utbrott av elak eld från sin armmonterade flamstormkanon och river tuffare fiender med slag från sin onda skördekedjenäve.
.
Denna detaljerade modell är mycket anpassningsbar, med leder i vrister, knän, höfter, huvud, armar och midja så att du kan skapa din egen dynamiska pose. Dess huvud och armar erbjuder även limfria monteringsalternativ för att justera sin position mitt i spelet. Satsen innehåller en mängd olika kosmetiska alternativ, inklusive två varianter av knäskydd och greaves, och fyra skrovmonterade ikoner - en vardera för Loyalist, Traitor, Mechanicum och Questoris Household Knights. Du kan också bygga riddaren med en öppen lucka och avslöja den sittande piloten inombords.

Detta kit består av 253 plastkomponenter och kommer med en Citadel 170x109 mm oval bas. Den innehåller också ett Age of Darkness Cerastus Knight Transfer Sheet, som innehåller 517 valfria markeringar och ikoner för Knight Households of the Horus Heresy. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Regler för att använda denna miniatyr i dina Warhammer 40 000-spel finns tillgängliga som en gratis nedladdning på Warhammer Community-webbplatsen.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611629259

Visningar 595

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Cerastus Knight Acheron Warhammer The Horus Heresy

Pris

1 299 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 960 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?