Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En av fyra dödliga Mek Gunz, denna knasiga fältpistol har tillräckligt med dakka för att krossa även de tuffaste målen. Besatt av långmodiga grots har Mek Gunz förebådat slutet för många olyckliga fiender.

Baserat på lifta-droppa-teknik, fångar detta vapen sitt mål i ett lokaliserat kraftfält. Sedan hissar den upp dem och krossar dem med fruktansvärd slutgiltighet som en massiv osynlig näve. Naturligtvis är den största faran för dem som möter Mek Gunz att, tills de börjar skjuta, är ingen riktigt säker på vad de kommer att göra.

Denna flerdelade plastsats gör en av fyra möjliga Mek Gunz och har en sex-stark grot-besättning. Den kan monteras som en bubblechukka, en smasha gun, en traktor kannon eller en kustom mega-kannon.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 596119267

Visningar 696

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Mek Gun: Smasha Gun Orks Warhammer 40 000

Pris

385 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 931 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?