Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
De flesta orkar ser svagt på himlen och vill mycket hellre gå i krig med fötterna stadigt på marken. Deffkopta-piloter är ett av få undantag, som rusar upp i himlen för att spionera ut fiendens styrkor för deras krigsband, och ge samma fiender en bra skjutning eller tre under tiden.

Detta kit bygger tre Deffkoptas – snabba, skraltiga fordon fulla av alla möjliga råa men effektiva orkvapen. Dessa luftburna djur trakasserar sina fiender med salvor av granater och kraftfulla explosioner, innan de närmar sig för att hacka på sina fiender med handvapen och dödliga rotorblad. Två av Deffkoptas är beväpnade med kopta rokkits, snurrande blad, en slugga och stikkbombs, och den tredje byter ut sin kopta rokkitz mot en kustom megablasta och en stor bomb.

Detta kit består av 37 plastkomponenter och levereras med 3 x Citadel 75 mm ovala baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 612063893

Visningar 114

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Deffkoptas Orks Warhammer 40 000

Pris

429 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 916 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?