Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Bland de kända regementena i Cadia hyllas Kasrkin som elitens elit. Dessa speciella operatörer är betrodda med mer kraftfulla vapen, såsom kraftfulla hot-shot lasguns, och utrustade med tjockare pansarpansar än sina kamrater. Kasrkin är makalösa skott och stridstestade mördare – disciplinerade och professionella, de är lika eller överlägsna alla oförstärkta krigare i Imperiet.

Detta flerdelade plastpaket bygger en trupp på 10 Kasrkin, Cadias oöverträffade specialstyrkor. Dessa miniatyrer kan användas som Kasrkin-agenter i Kill Team-spel, eller ställas upp med Astra Militarum-arméer i spel med Warhammer 40 000. Dessa högtränade soldater är beväpnade med hot-shot lasguns som drivs av ett bakmonterat kraftpaket och kan utrustas med en mängd olika specialvapen – inklusive granatkastare, hot-shot volleypistoler och meltaguns. Satsen innehåller massor av utbytbara huvuden och tillbehör för att anpassa ditt dödsteam, plus komponenter för att bygga specialister som den kamouflerade Sharpshooter, stimulerande Combat Medic, explosiv Demo-trooper och mer.

Detta set består av 166 plastkomponenter och levereras med 10 x Citadel 28,5 mm runda baser. Dessutom ingår ett Cadian Infantry Transfer Sheet, med 597 överföringar med siffror, truppmarkeringar och Cadian regementsheraldik. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 608 262 063

Visningar 960

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Kill Team: Kasrkin Warhammer 40 000

Pris

415 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 094 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också