Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Rogal Dorn Battle Tank är en häftig behemoth, lika lämpad för att förankra en stridslinje, eller slipa framåt till stöd för ett anfall. Dessa skrymmande pansarstridsfordon, fulla av åskvapen, slår hål i fiendens försvar med enorma granater och river sönder infanteri med häftiga eldstormar.

Denna flerdelade plastsats bygger en Rogal Dorn Battle Tank – en mobil vapenplattform som är ännu större än den mäktiga Leman Russ Battle Tank. Rogal Dorns primära vapen är monterat på dess torn – du kan välja mellan högvolymselden från en dubbelstridskanon eller den skrämmande kraften hos en förtryckarkanon med en koaxiell autokanon monterad på sidan. En sekundär hård punkt på skrovet monterar antingen en castigator gatling-kanon för att straffa horder av infanteri, eller en pulveriserare kanon för att ta på sig fiendens rustning.

Satsen innehåller en arsenal av valfria vapen - du kan lägga till valfria sponsonfästen beväpnade med ett par tunga bolters eller multi-meltas, medan valfria främre fästen kan hysa tunga stubbers eller meltaguns. Tankens spår kan uppgraderas med ytterligare rustningar, och du hittar även omfattande kosmetiska alternativ, inklusive dragkrokar, visningsslitsar, extra bränsle, sökljus och stuvad utrustning. Det finns tre besättningsmedlemmar, inklusive en spotter, stridsvagnsofficer och en skytt för den tappmonterade tunga stubben, som kan byggas med fem huvudalternativ eller ersättas med stängda luckor.

Detta kit består av 171 plastkomponenter och inkluderar ett Astra Militarum Vehicle Transfer Sheet, med 475 transfers med siffror, sigils och en mängd olika regementsheraldik. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 610932920

Visningar 631

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Rogal Dorn Battle Tank Astra Militarum Warhammer 40 000

Pris

649 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 956 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?