Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Dessa är "Noseys" män – solida bataljoner av rödrockar som skulle stå fast vid Quatre Bras och Waterloo. Disciplinerade, tuffa och alla frivilliga, de hade stort förtroende för sig själva och sina officerare och höll den avgörande åsen hela dagen mot en modig och beslutsam fiende. Dessa plastfigurer kan målas som brittiska linje- och vaktregementen eller Kings German Legion. Med en mindre modifiering kommer dessa att fungera som de modiga blåklädda belgierna. En överste till häst ingår för varje enhet och ett 9-punds kungligt artilleribatteri för att engagera fienden på långt håll med ett hagl av skott och splitter. För att hålla fiendens skärmytslingar på avstånd åtföljs de av de berömda gevärsskyttarna, alla skarpskyttar till en man.

Denna uppsättning av plast ger tillräckligt med modeller för att ställa in en komplett brigad av tre brittiska linjeinfanteriregementen på 80 man vardera, ett regemente med 95:e gevär med 60 man, ett 3-kanons Royal Artillery 9-pdr-batteri och tre beställda brigadbefälhavare.

Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633788006

Visningar 122

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Black Powder Epic Battles: Waterloo - British Infantry Brigade

Pris

309 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 069 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också