Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
"Vive L'empereur!" Ett rop ropade från tusentals stolta fransmän när 'Les bleus' stormade fram i täta, disciplinerade kolonner den 18 juni 1815 i den lilla belgiska staden Waterloo. Många av dessa veteraner hade tjänat i åratal med Napoleon och hans hårt slående arméer. De hade fullt för avsikt att se bort Wellingtons allierade armé och marschera till Bryssel i ära. Infanterikolonnerna skärmades av hundratals voltigörer, lätt infanteri i lös ordning medan eld över huvudet av samlade fotbatterier på 6-pund hamrade de allierade linjerna. Vem kan stå i vägen för dem?

Det här plastsetet ger tillräckligt med modeller för att sätta upp en komplett brigad av tre franska linje- eller lätta infanteriregementen på 80 man vardera, 24 voltigörer i skärmytslingar, ett 3-kanoners Foot Artillery 6-pdr-batteri och en monterad brigadchef.

Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633 790 489

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Black Powder Epic Battles: Waterloo - French Infantry Brigade

Pris

309 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 085 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också