Beskrivning

BARNEN I KRAMDALEN en saga om integritet, tafsare och nättroll + BARNEN I KRAMDALEN 2: en saga om fördomar och barns olikheter + ett skrivhäfte

ac Andréas & Emelie Sjölander

Boksmart förlag 2017 och 2019.

2 kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår. skrivhäftet medföljer.

Följ med barnen Vändela, Snäll-Kjell och Gladrian i jakten på betydelsen av det konstiga ordet integritet, ett äventyr som går genom vackra Kramdalen, Tafsarnas läskiga by och på ett betryggande avstånd från de otäcka nättrollens grotta.

Under tiden lär du dig hur du undviker faror och vad du bör göra om någon vill kramas, ta på dig eller få kontakt med dig på nätet.

Det här är en klassisk saga om ett mycket viktigt ämne. Tanken är att den på ett lekfullt och roligt sätt ska få barn att förstå integritet och rätten till sin egen kropp, och att de lär sig se varningstecken av faror som finns i det verkliga livet - och på internet.

I slutet av boken finns frågor som kan användas som diskussionsunderlag mellan barn och vuxen.

Boken ges ut av Boksmart i samarbete med organisationen Treskablinoll och har synats av personal från flera förskolor, oberoende av varandra.

Det här är en klassisk saga om ett mycket viktigt ämne. Boken ska bidra till att öka förståelsen för andra, även för de som är födda med särskilda behov eller har andra förutsättningar.

Sagan visar att alla är unika och har olika värdefulla egenskaper. I slutet av boken finns frågor som kan användas som diskussionsunderlag mellan barn och vuxen.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 545352546

Visningar 741

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BARNEN I KRAMDALEN + BARNEN I KRAMDALEN 2 Andréas & Emelie Sjölander

Pris

350 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 208 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?