Beskrivning

VÄGEN TILL KÄRLEK + BLI YNGRE, LEV LÄNGRE

av Deepak Chopra

VÄGEN TILL KÄRLEK Frigör dina inre krafter - frigör dina inre krafter - Norstedts förlag 1997 - Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick.

Enligt DEEPAK CHOPRA har nutidsmänniskan förlorat kontakten med kärleken, och ägnar resten av livet åt att försöka återfinna den. De flesta förstår dock inte att tyda sig själva, vilket oftast resulterar i ett misslyckande med att till, fredsställa de djupaste kärleksbehoven. Att återknyta till, eller bli medveten om sin egen bild av kärleken och till sina egna inre krafter är en process som berör alla aspekter på kärlek: attraktion, förälskelse, relation, mognad. 'Målet är att på ett djupare plan gå från det enskilda till en enhet - kärlek och ande i förening " Vägen till kärlek hjälper läsaren att finna djup, mening och själslig förankring i sig själv och i sina relationer, och att hitta harmoni i det dagliga livet. Varje kapitel avslutas med praktiska råd, övningar samt fallbeskrivningar.

BLI YNGRE, LEV LÄNGRE - FORUM förlag 2002 - Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick.

Den här boken är utformad som en handbok för förnyelse. Vi vill alla vara yngre och vitalare. Vi vill ha mer energi över till den tid vi spenderar med våra nära och kära, och till våra fritidsintressen. Med BLI YNGRE, LEV LÄNGRE kan vi nå detta mål. Boken innehåller ett enkelt och praktiskt steg-för-steg program där vi med hjälp av övningar lär oss nya vanor som kan vrida tillbaka vår biologiska ålder hela femton år jämfört med vår kronologiska ålder. Vi lär oss se annorlunda på oss själva och komma till insikt om hur ett ungdomligt sinnelag och kärlek kan hjälpa oss bli yngre. Vidare berättar författarna hur rätt kost, vila och träning kan vrida tillbaka det biologiska åldrandet. När övningarna i steg-för-steg programmet blir en del av vår vardag så märker vi snart hur vi mår bättre både fysiskt och psykiskt. Vi får mer energi och kan njuta av livet: att vara med våra kära, våra intressen och bara att vara de vi är. När den biologiska åldern vrids tillbaka får vi återigen tillgång till våra egna outtömliga källor av energi, vitalitet, kreativitet och kärlek. Vi känner oss yngre och blir mer vitala som människor. Amerikanska originalets titel: GROW YOUNGER, LIVE LONGER. Översättning: Björn Linné.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 370412087

Visningar 866

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VÄGEN TILL KÄRLEK + BLI YNGRE, LEV LÄNGRE Deepak Chopra

Pris

180 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 142 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?