Beskrivning

Stickat för hemmet, av Ingalill Johansson och Ewa K Andinsson

Äntligen kommer den efterfrågade uppföljaren till succéboken Stickat i ekologisk ull. Denna gång är det vackra Gotland och Fårö som inspirerat designer Ingalill Johansson till modernt stickad och tovad inredning.

Sticka, virka, tova. Koppla av, njut och förnya ditt hem.

I den här boken har stickdesigner Ingalill Johansson samlat sina bästa beskrivningar för dig som vill handarbeta dig fram till en ny inredning med ett 40-tal beskrivningar och mönster på allt från kuddar och filtar till puffar, väskor, speglar och lampor.

Vi rör oss genom tre teman som alla har ett härligt mjukt och tjockt ullgarn gemensamt. Det naturvita får stå för det romantiska, ombonade, det grå för det mer robusta och moderna medan det svartvita temat påminner oss om 50-talet med sitt stilrena och grafiska uttryck. Inspiration har hämtats från Gotland och Fårö där alla vackra bilder är fotograferade.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med härliga fotografier i färg och detaljerade mönster i svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 230/205 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 530 gram
Sidantal 120
Författare Ingalill Johansson och Ewa K Andinsson
Förlag Andina förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2012
ISBN 91-978432-5-6

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 642 621 667

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 5 sep 17:38

Stickat för hemmet

Utropspris

|0 Bud

110 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 056 omdömen