Beskrivning

Sticka, av Nina Sagulin. Nina Sagulin skriver stickböcker, tre har det blivit hittills, och designar modeller för handstickning. Hon driver webbutiken Nysta AB.

Hantverkstrenden har kommit för att stanna och nu drar en stickvåg över Sverige. Det här är en bok med moderna mönster som passar både nybörjare och mer erfarna stickare. Boken innehåller ett femtiotal beskrivningar på tröjor, sjalar, halsdukar, kjolar, mössor, muddvärmare och andra plagg. Men även mönster på roliga accessoarer som till exempel stickade smycken, handväska och fodral till mobiltelefonen eller iPoden.

De vanligaste stickteknikerna lärs ut - lägga upp maskor, maska av, rätstickning, slätstickning, mosstickning, resårstickning, flätstickning men även specialtekniker som pärlstickning och dubbelstickning.

För den som är intresserad av andra tekniker än vanlig stickning innehåller boken dessutom några projekt gjorda i virkning och nålfiltning. Man får också lära sig att konstruera egna stickmönster utifrån sina favoritplagg, samt hur man kan komplettera mönstren i boken med andra garner och material. Allt för att skapa sin egen personliga touche!

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är i ett mycket gott bruksskick, nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg samt stickmönster/beskrivningar.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 245/205 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 640 gram
Sidantal 127
Författare Nina Sagulin (www.nysta.se)
Förlag Natur och Kultur
Språk svenska
Utgivningsår 2006
ISBN 91-27-35692-4

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 642 621 751

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 5 sep 17:39

Sticka - Nina Sagulin

Utropspris

|0 Bud

85 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 056 omdömen