Beskrivning

"Homestyling-handboken: Smarta tips när du säljer ditt hem" av Reva Hallbäck, Jessica Hoffmann och Susanne Brolin. Utgiven av Bokförlaget Forum 2006 - lika aktuell idag. 20,5*20*1,7 cm, 128 sidor, i mycket fint skick.
Här får du en rad tips på intelligenta och smarta lösningar, val av material och färger, billiga och neutrala alternativ. Du får råd om allt från vad du ska röja undan, om du ska måla om, bästa belysningen till hur du rengör kakelfogarna, gör trädgården inbjudande och får badrummet att kännas rymligare. Följ med detta härliga team genom hela bostaden, rum för rum, i omvandlingen av ditt hem till det ultimata försäljningsobjektet! Och hur vet du att du lyckats med din homestyling? Jo, när du överväger att inte längre sälja utan hellre vill bo kvar! Boken är full av inspirationsbilder samt tydliga, överskådliga före- och efterfoton på objekt som författarna själva arbetat med att förvandla.

Vikt: 560 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628357404

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 21:35

"HOMESTYLINGHANDBOKEN: Smarta tips när du säljer ditt hem"

Såld för

39 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?