Beskrivning

LCHF FÖR TJEJER + DOKTOR DAHLQVISTS OCH AIRAMS LCHF-KOKBOK

LCHF FÖR TJEJER SUPERMATEN PÅ MEDELHAVSVIS - Cathrine Schück, Lars-Erik Litsfeldt - Optimal förlag 2011 - Illustrerat pappband med linnerygg i gott skick, mindre bruksspår.

Nu kan vi i en nyskriven kokbok och faktabok förena det bästa från två världar!
Medelhavskosten med dess rika innehåll av kött, fisk och olivolja möter LCHF, den nordiska varianten av stenålderskost.
Boken är fotograferad på vackra Mallorca och Medelhavet är ständigt närvarande mellan sidorna. Recepten (ca 70) är skapade av erfarna och skickliga kocken Cathrine Schück. Den inledande faktadelen om LCHF är skriven av Lars-Erik Litsfeldt och innehåller också korta berättelser från kvinnor om hur deras liv har förbättras med hjälp av LCHF-kosten.

DOKTOR DAHLQVISTS OCH AIRAMS LCHF-KOKBOK - Optimal förlag 2009 - Kartonnage i gott skick, omslag medföljer i lite slitet skick.

LCHF med fokus på lättlagade vardagsrecept. En guide till bättre hälsa. LCHF (Low Carb High Fat), ett kostprogram för dig som vill uppnå bättre hälsa och viktkontroll.
Hon redogör för vad som har hänt med vår hälsa sedan vi började äta allt mer industriframställd mat under 1900-talet, och berättar också sin egen historia. Tack vare mat med hög andel naturliga fetter och låg andel kolhydrater, har hon gått från överviktig jojobantare med ledvärk och krånglande mage, till ett friskt och aktivt liv med normalvikt och utan smärtor.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 633 740 353

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LCHF FÖR TJEJER + DOKTOR DAHLQVISTS OCH AIRAMS LCHF-KOKBOK

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 280 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också