Beskrivning

Svenska journalen från 1986.
Reportage: Vi känner Hasse Andersson som en väldigt glad och trevlig skåning. Men sångaren har andra funderingar också, t ex om Gud och döden. Svenska journalen djupintervjuar Hasse Andersson om vad han tänker om döden.

Reportage: Sveriges första kvinnliga partiledare Karin Söder intervjuas. Hur är det egentligen att vara kvinna i maktens korridorer när de flesta andra är män?

Reportage: Clara Geiger bor på Nibble gård i Järna söder om Stockholm. Hon har mängder av höns. Nu berättar hon om sitt vardagsliv och om hur hon sköter om alla hönor.

Reportage: Ikonmålaren Dennis Nilsson-Hugo och hans hustru Maud Nilsson-Hugo samt deras två rara barn André Nilsson-Hugo och Anna Nilsson-Hugo tar emot Svenska Journalen i sitt hem och berättar om sin relation, livsåskådning med mera.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Reportage: Rajiv Gandhis fru heter Sonia Gandhi. Hon är från Italien och hon är katolik! Hur hanterar de egentligen ett giftermål i makteliten när livsåskådningarna är så olika?

Reportage: En svensk sitter inspärrad på ett ökänt fängelse i Bangkok. Svenska missionären Eva Olofsson intervjuas. Hon försöker få ut honom.

Objektsnr 569270392

Visningar 277

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svenska journalen nr 7 1986 Hasse Andersson, Karin Söder, Clara Geiger

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?