Beskrivning

Tidningen Veckojournalen från 1978.

Reportage: Kommunikationsminister Anitha Bondestam intervjuas på Kommunikationsdepartementet, beläget på Vasagatan i Stockholm. Hon bor tillsammans med maken Per-Håkan Bondestam i Vällingby. Nu berättar hon hur det är att vara kvinna och samtidigt chef. Många betraktar henne med misstänksamhet p g a att hon är kvinna. Hon är 36 år.

Reportage: Hemma hos-reportage hemma hos grundaren till Svenskt Tenn, Estrid Ericson. Hon bor högst uppe under takåsarna vid fashionabla Strandvägen på Östermalm. Nu får vi se hur det ser ut inne i hennes smakfulla våning. Hon började i en oansenlig lokal på Smålandsgatan 1924. Intervju även med hennes efterträdare: Ann Wall.

Reportage: Georg Lohasz är arkitekt på Finnbohus. Nu visar han upp hur det ser ut där han bor. Det är en ombyggd 40-talsvilla där han bor med sina tonårsdöttrar. Bild på vardagsrummet, matplatsen m.m.

Reportage: Jan-Olof Wannius är en fenomenal ryttare. Nu intervjuas han och kollegan Åke Hultberg om hur de förbereder sig inför OS. Åke Hultberg är affärsman och han är gift med Birthe Hultberg. Kam-Olof Wannius som också kallas för Jana Wannius hoppade av juristbanan för att satsa på ridningen.

Reportage: Göran Järvefelt från Edsbyn i Hälsingland är en ung och framgångsrik operaregissör. Nu intervjuas han i Veckojournalen. Han bor numera i en fyrarummare i Stockholm men han säger att han längtar hem till Edsbyn ibland.

Reportage: Björn Borgs tränare Lennart Bergelin i stor intervju. Bild på Lennart Bergelin och hans hustru Rose-Marie Bergelin.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 579631655

Visningar 383

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VJ 47 1978 Anitha Bondestam, Jan-Olof Wannius, Svenskt Tenn, Georg Lohasz

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

358 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?