Beskrivning

Tidningen Veckojournalen från 1958.

Omslaget: Prins Rainier III av Monaco tillsammans med sin lilla dotter Caroline av Hannover.

Reportage: Veckojournalen har fått komma bakom kulisserna och följa Lennart Hyland innan, under och efter sändningen av tv-programmet Stora famnen på Cirkus. Lennart Hyland är 39 år och han har alla svenskar i ett järngrepp på lördagarna. Här får vi se hur det går till när man producerar ett stort nöjesprogram och i ständigt fokus är Lennart Hyland. Han är född till det här jobbet, konstaterar tidningen.

Reportage: Sven Swallert är Sveriges främste uppfinnare. Nu ger han en stor intervju. Han har flyttat från Sverige till Schweiz.

Reportage: En femårig flicka i Nederländerna har blivit radioaktiv. Nu måste hela hennes fiamilj isoleras. Tidningen träffade familjen och dottern som har blivit en världssensation. Hon heter Joke Haanschouten och allt började med att hon kräktes våldsamt. När läkarna undersökte saken fick de en chock. Hon är radioaktiv! Tidningen försöker reda ut gåtan Joke Haanschouten i byn Putten.

Artikel: Maja Kjellin blir snart doktor i Konsthistoria. Nu är hon på bild i tidningen. Här beskrivs hennes karriär. Hon är en rekordkvinna!

Annons: Slotts-Senap från Upsala Ättiksfabrik i Uppsala.

Se även mina andra tidningar till salu.
Jag samfraktar!

Objektsnr 627697651

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VJ 6 1958 Lennart Hyland, Sven Swallert, Maja Kjellin, radioaktivitet

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?