Beskrivning

Tidningen Folket i bild från 1958.

Reportage: I TV har man visat dramatiska operationer från sjukhus. Det har blivit en sensation och det är mycket fascinerande att se kirurgerna i arbete. Det är överläkare Clarence Crafoord som genomför de avancerade operationerna. Är det verkligen rätt att sända operationer i tv? Kirurgen Ivar Palmer intervjuas om saken, liksom förste stadsläkaren i Uppsala, Gerhard Rundberg.

Reportage: Börje Sonesson arbetar vid Götaverken. Så fort ett fartyg får problem någonstans i världen är han redo att flyga dit för att hjälpa till. Börje Sonesson har ett mycket ovanligt och spännande yrke. Han är serviceingenjör vid Götaverken.

Reportage: Anders Tengbom är arkitekt. Nu har han ritat sin egen sommarvilla, och det är en mycket modern skapelse. FIB har bilderna.

Reportage: Arne Selmosson är fotbollsspelare. Nu intervjuas han. Han föddes i det lilla samhället Sil i Västergötland nära Kinna och Götene.

Reportage: Reportern Rolf Blomberg har varit på expedition i Sydamerika. Där träffar han indianer, eller "vildar" som han kallar dem. Nu berättar han hur det egentligen är att samarbeta med vildar.

Serie: Pelle Svanslös av Gösta Knutsson.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar.

Objektnr 603767193

Visningar 179

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FIB 18 1958 Kirurgi, Börje Sonesson, Anders Tengbom, Arne Selmosson, Crafoord

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

375 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?