Beskrivning

Innovativ hudvård för att bekämpa mörka ringar, svullnader och linjer runt ögonen!

Powercell är en fantastisk hudvårdsserie som stimulerar cellförnyelsen på hudytan och stärker hudens barriärfunktion. Powercell är en ikonisk del av Helena Rubinsteins hudvård. En källa till inspiration och fortsatt utveckling av produkter som tas fram särskilt för att kämpa mot den negativa påverkan huden dagligen utsätts för. Powercell skyddar och stärker hudens naturliga försvar.

Helena Rubinstein Powercell Skinmunity 24h Eye Care skämmer bort dig i upp till 24 timmar med den naturliga kraften från inhemska växtceller som inte bara får mörka ringar att försvinna, utan också vitaliserar trötta ögon.

Denna ögonkräm är lämplig för alla hudtyper, särskilt mogen och torr hud eller om du ofta lider av fula mörka ringar. Dessa minimeras inte bara av de innovativa aktiva ingredienserna i Helena Rubinstein Powercell Skinmunity 24h Eye Care, utan den himmelskt lätta krämen har också en utjämnande effekt - linjer och små rynkor försvinner när huden får ytterligare elasticitet.

Användning:

Du kan använda denna ögonkräm upp till två gånger om dagen. Applicera serumet runt ögonen med mjuka cirkulära rörelser. Se till att krämen inte kommer in i ögonen, annars bör du skölja dem direkt under rinnande vatten.


Äkta och oöppnade. Innehåll: 6 ml (3 ml x 2 st) (Tuben är ca 6,3 cm lång). Värde: 480 kr (15 ml kostar 1200 kr).
Perfekt att ta med på resan, eller för dig som skulle vilja testa innan du köper fullstorlek.

OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad. (1)

Objektsnr 630546676

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HELENA RUBINSTEIN POWERCELL EYE CONTOUR CORRECTOR, 6 ML, OÖPPNADE! VÄRDE: 480 KR

Pris

159 kr

Perfect_gifts

Linköping, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

1 305 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?