Beskrivning

ALLT GOTT AV ÄPPLEN Ann-Kristin Hallgren + MER ÄN BARA ÄPPELKAKA Claes Karlsson

ALLT GOTT AV ÄPPLEN - Ann-Kristin Hallgren och Lena Hallgren - Bra böcker förlag 2001 - Kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

ALLT GOTT AV ÄPPLEN är en härlig inspirationskälla för alla äppelälskare. Här finns ett hundratal recept, klassiska eller nykomponerade med många spännande variationer. Saft och sylt, marmelader och geléer, sallader och bakverk, smårätter och varmrätter – allt går att göra med denna frestande frukt. ALLT GOTT AV ÄPPLEN är en bok för hela året men framför allt för hösten när träden dignar av doftande svenska äpplen.

MER ÄN BARA ÄPPELKAKA - Claes Karlsson - Wahlströms förlag 2004 - Inbunden med skyddsomslag i gott skick, mindre bruksspår.

Äpplen kan man använda i så mycket mer än bara äppelkaka. Härliga äppelkompotter, nougatgratinerade äppelringar, cheesecakemousse med vanilj och äpplen, kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone, ugnsbakade äpplen med pecannötsmaräng ... Ja, listan på läckerheter är lång i Claes Karlssons receptbok där äpplen i bakverk och desserter står i fokus.
De 50 recepten är enkla att följa och passar såväl söndagsbakaren som proffskonditorn. Claes Karlsson ger också förslag på hur man kan variera sina favoritäppelrecept genom att kombinera dem med lämplig glass, kräm eller en god vaniljsås. Att använda färska eller torkade kryddor är också tacksamt i kombination med äpplen, och vi får tips om kryddornas förmåga att lyfta fram de olika äppelsorternas karaktäristiska smak.
Claes Karlsson är chefskonditor på Grand Hôtel i Stockholm. En av hans upgifter där är att utveckla nya desserter och bakverk. Under de tio år han varit verksam som konditor har just äpplen intagit en central plats i hans arbete. Äpplen inbjuder till kreativitet och konstnärlighet i köket, säger han.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektnr 603111271

Visningar 148

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ALLT GOTT AV ÄPPLEN Ann-Kristin Hallgren + MER ÄN BARA ÄPPELKAKA Claes Karlsson

Pris

280 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 153 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?