Beskrivning

SolarStinger LED - SunStrip - Deep Blue ´Moonlight´ - 200 mm - 4 W

NYPRIS: 795 kr
- enbart använd en månad, fick ny belysning i samband med nytt akvarium.

SolarStinger SunStrip Deep Blue 200 mm är en komplett LED-belysning för små akvarier och terrarier. SunStrip Deep Blue kombinerar energieffektivitet, långt livslängd, ett spektrum som efterliknar månljus samt sofistikerad funktionalitet i en elegant aluminiumdesign.
Tack vare lågspänningsteknik har SolarStinger SunStrip Deep Blue 200 mm en effekt på 20 watt per meter och ger ca 85 lm / W. I motsats till konventionella fluorescerande lampor går endast en marginell del av effekten till spillo i form av värme. Det är en fördel speciellt på sommaren och vid höga inomhustemperaturer, då vattentemperaturen i ett akvarium ofta blir för hög.

Höljet på ljusrampen är tillverkat av aluminium som skyddar LED-lampan från överhettning och fungerar som en fästskena till hållaren.

Denna typ av belysning beräknas ha en livslängd på upp till 35.000 timmar vid konstant användning. Dioderna i lysrampen har ett blått ljus mellan 400-460nm. SunStrip Daylight har en strålvinkel på 120 ° och är dimbar via ett 0-10 V-gränssnitt. LED-rampen kan även användas som månljusbelysning i akvarium och terrarium.

Objektnr 633 713 794

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:07

Led-belysning till akvarium

Slutpris

|

250 kr

Auktionen är avslutad

Sammy-89 vann auktionen

Lineln

Forshaga, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

232 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också