Beskrivning

Damernas värld från 1966.

Reportage: Gertrud Bergström har skapat en skönhetsfarm på Kanarieöarna. Till henne kan svenskar komma för att lapa lite sol men framför allt för att bli slankare och friskare. Damernas Värld åkte till Kanarieöarna för att besöka hälsofarmen. Damernas världs reporter Anita Christenson lyckades banta flera storlekar på bara 14 dagar på Kanarieöarna! Hon har fått smalare lår. Skönhetsfarmen är en vit villa i Las Palmas trädgårdskvarter på Gran Canaria. Det är Stjärnresor som erbjuder charterresor dit. Tidningen fotograferar de gymnastiska övningarna. På bild ser vi bl a gymnastikdirektör Stig Sjöde. Det är han som leder gymnastiska övningar för herrar på stranden i Las Palmas.

Reportage: Exklusiv intervju med vackra franska skådespelaren Jeanne Moreau.

Reportage: Franske skådespelaren Jean-Paul Belmondo och hans familj porträtteras. På bilderna ser vi hans barn och skönheten Elodie Belmondo, hans hustru. Jean-Paul Belmondo lämnade James Bond-flickan Ursula Andress till förmån för Elodie Belmondo. De fotograferas i olika situationer i Klosters i Schweiz.

Artikel: Vanna Beckman är 27 år och hon kallas för Sveriges Radios tuffaste kvinnliga reporter. Hon leder nyhetsprogrammet "I kväll". Dessutom är hon ansvarig för Dagens Eko. På bild ser vi även hennes man, poeten och författaren Staffan Beckman, 31. "Min fru är huslig!", säger han.

Samt: Vackra tidstypiska modebilder, relationer, hälsa m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 605651413

Visningar 150

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DV 7 1966 Jeanne Moreau, Gran Canaria, Stig Sjöde, Vanna Beckman

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?