Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1975.

Reportage: Eyvind Lindholm är läkare. Han brukar erbjuda sina patienter akupunktur. Nu har dock Socialstyrelsen förbjudit akupunktur, trots att Eyvind Lindholm säger sig veta att akupunktur fungerar. Han bor i doktorsvillan i Nättraby någon mil väster om Karlskrona. Vi får också möta patienten Helge Andersson som bor i Lister-Mjälby utanför Sölvesborg. Han har botats med hjälp av akupunktur men nu måste han resa till Danmark för att få hjälp. Han var totalt invalid men efter att ha fått akupunktur kan han gå igen! På bild ser vi även Kari Lindholm. Hon har blivit botad från sina menssmärtor med akupunktur!

Reportage: Anne-Marie Pålsson var bara 16 år när hon råkade ut för en svår bilolycka. Hela hennes liv förstördes och allt hon fick från försäkringsbolaget var 9 000 kronor. Anne-Marie Pålsson är 23 år och hon bor tillsammans med fästmannen Kent och deras son John i en prydlig tvårumslägenhet i Skärholmen.

Reportage: Reima Kampman är psykiater i Uleåborg i Finland. Nu intervjuas han om sin fantastiska förmåga att framkalla hypnotiska tillstånd hos patienterna! Han är 31 år och börjar bli känd över hela världen. Han har inrett en speciell studio med tv-skärmar så att han ska kunna följa patienterna under hypnos.

Reportage: Arbetarpojken Göte Borgström ansågs vara dum i huvudet av sina kamrater. Men så var det inte. När han avled förra året hade han skapat Urfabriken i Svängsta, en industri värd 100 miljoner kronor!

Reportage: Carl Malmstedt var en fattig pojke från Tyringe utanför Hässleholm. Sedan blev han biografvaktmästare och har varit det i hela livet. Han har gått på bio varenda kväll i 50 år!
Artikel: Johan Bergkvist är 90 år gammal. Han ligger just nu på sjukhus tillsammans med sin två år yngre hustru Hulda Bergkvist på långvårdsavdelningen i Sollefteå. Det speciella med Johan Bergkvist är att han har läst Saxons i hela sitt liv.

Artikel: Gullan Gregerstad är 51 år och hon bor i Stockholm. Nu berättar hon om en snilleblixt so hon har fått!

Artikel: Aina Sixtensam, 51 är hemmafru i Borås. Nu berättar hon om mötet med en läskig huggorm när hon var barn!

Artikel: Hugo Bodéhn är 60 år och han arbetar som förman i Järfälla. Nu berättar han om ett udda barndomsminne.

Artikel: 82-åriga Beda Båving från Mjölby berättar om när hon nästan miste livet som ung.

Artikel: I Kvissleby bor Gunborg Andersson. Hon är 51 år och nu berättar hon om ett julfirande hon sent skulle glömma. Det var tillsammans med sonen Kjell Andersson.

Artikel: 62-åriga Febe Thore är hemmafru från Örkelljunga. Nu berättar hon om en märklig deodorant som hon köpte i Helsingör. Den luktade apa!

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 612022364

Visningar 221

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 2 1975 Aina Sixenstam, Gullan Gregerstad, Febe Thore, Beda Båving

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?