Beskrivning

Tidningen Husmodern från 1969.

Reportage Folkkära artisten Anna Öst kommer från de djupa skogarna i Hälsingland, närmare bestämt från Edsbyn. Nu ger hon en stor intervju. När hon sitter i betongkomplex i Stockholm längtar hon alltid tillbaka till Edsbyn och till sin mamma Eda. Inkomsterna från musiken har gjort att hon har kunnat bygga en sommarstuga i Järvsö. Men någon färg-tv planerar hon inte att köpa. Det är för dyrt.

Reportage: Birgitta Andersson syns i tv-programmet "Partaj" varje lördag. Nu intervjuas hon av reportern Margareta Hernberg.

Reportage: Gerda Nordin är blind, ändå klarar hon sig helt själv! Hon städar, tvättar och lagar mat. Tidningen har hälsat på Gerda Nordin i hennes enrummare i Gustavsberg.

Reportage: Psykologen Michael Wächter intervjuas om skillnader mellan kvinnor och män. I djurriket är hanen den starke som jagar och försörjer familjen. Honan är den omvårdande parten, som tar hand om ungarna. Men behöver det verkligen vara så hos människor också?

Arikel: Bertil Hagman är pressekreterare vid Operan i Stockholm. Han har en tvillingsyster som heter Gerd Hagman. Nu har de båda fyllt 50 år och Husmodern publicerar bilder från firandet. På bild ser vi bl a Direktör Eric Wennerholm, Lennart Swahn, Lennart Hellsing, Toivo Pawlo, Kerstin Hedeby.

Bild: Kjerstin Dellert har en make som heter Nils-Åke Häggblom. Nu publicerar tidningen en bild på honom tillsammans med sin mor Elisabeth Askell.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 607826253

Visningar 174

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Husmodern 44 1969 Anna Öst, Michael Wächter, Gerda Nordin, Bertil Hagman

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

368 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?