Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1948.

Reportage: Tidningen har besökt Göinge i Skåne. Där träffade man ett antal kvinnor som visar upp hur traditionellt brödbak går till i Göinge. På bild: Berta Bengtsson, Johan Bengtsson, Åke Ohlsson och de små sönerna på Tågarp som hjälper till med utfodringen av djuren. Fru Irma Ohlsson är också på bild.

Reportage: Året Runt berättar om Bromma flygplats och på illustrationer ser vi hur de olika rullbanorna ligger samt var hangar och verkstadsområdet är placerat i förhållande till fältet. Tecknad modell av flygplanet Saab 18 som man kan klippa ut och bygga själv.

Reportage: Året Runt har besökt Jerusalem och träffat svenskar där. De kallas för "Ingmarsdöttrarna". På bild Hol Katrina Larsson, Tipers Kerstin, Emilia Carlström-Habib, Berta Spafford-Vester. De kommer från Nås utanför Vansbro i Dalarna.

Artikel: Det har varit kalas på Svärta gård nära Svärtaån utanför Nyköping. På bild ser vi hur herr Åkerblom drar historier som får gummorna Mathilda Eriksson och Emma Andersson att skratta gott. På bild även komminister Folke Olson, Signe Karlson och Oscar Sundström.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 592742256

Visningar 183

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 3 1948 Göinge, Jerusalem, Bromma flygplats, Saab 18, Svärta gård

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?