Beskrivning

Väldigt bra skick på alla mina dvd mm (om inget annat är angivet)skickar i vadderat kuvert eller kartong med spårbart posten 59 kr/ schenker 59 kr). Ca 7 st dvd/Bluray.

Över 1 kg blir frakten 73kr med posten/schenker. Ca 8-14 dvd/Bluray

Samfraktar alltid .

Bilar flyger, träd slår tillbaka och en mystisk husalf kommer för att varna Harry Potter. Så startar det andra året av hans förtrollande resa till en värld fylld av trolldom. Under det här året på Hogwarts, talar spindlar, brev skriker och Harrys förmåga att tala med ormar får hans vänner att bli misstänksamma mot honom. Från duellklubbar till skurkaktiga Dunkare är det här ett år fyllt av äventyr och fara när det med blod står skrivet på väggen att hemligheternas kammare har öppnats. Det krävs både magiska trollformler och stort mod av Harry, Ron och Hermione för att kunna rädda Hogwarts i den här förtrollande filmen baserad på den andra succéboken av J.K. Rowling. Gör er redo att underhållas och fängslas när Harry Potter visar att han är mer än bara en trollkarl - han är en hjälte!
  • SpråkEngelska, Svenska, Danska, Flamländska, Franska, Italienska, Japanska, Spanska, Tyska
  • TextningSvenska, Danska, Norska, Finska, Engelska, Franska, Holländska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Portugisiska, Spanska, Tyska
  • Speltid2 tim 41 min
  • GenreBarn och familj, Äventyr

Objektsnr 628128778

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Harry Potter And the Chamber of Secrets (Blu-ray)Daniel Radcliffe

Pris

39 kr

Kungensantikochretro

Säffle, Sverige

5.0

Kungensantikochretro

Verifierad

Toppsäljare

3 996 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?