Beskrivning

Veckotidningen Såningsmannen från 1958.

Omslaget: Vackra Ingeborg Nyberg som spelar prästdottern Lena i filmen "Sjutton år".

Reportage: Såningsmannen var på inspelningen av filmen "Sjutton år" med bl a Ingeborg Nyberg, Tage Severin, Randi Kolstad, Georg Rydeberg, Ise Quensel. Maima Wifstrand, Kerstin Dunér, Bengt Brunskog. Helge Hagerman och John Kilian.

Reportage: Carl Sandburg bor i Chicago. Han är en märklig man, svenskättling, diktare, sångare, historiker och han har skrivit biografin om Abraham Lincoln. Tidningen träffar honom och tar bild på hans familj.

Reportage: Globetrottern Gösta Nyberg har rest genom Etiopien och Somaliland. Nu lämnar han en rapport från infödingstaden Neghelli, 60 mil sydost om Addis-Abeba.

BILD: Orsa har fått ett nytt församlingshem, en förnämlig byggnad som tidning har bild på. Det är prosten Hambraeus i Orsa som har varit den drivande kraften bakom den nya byggnaden.

BILD: Vid Gyltigesjön utanför Halmstad, i den vackra Simlångsdalen har Skidfrämjandte i Halmstad uppfört en fritidsanläggning som heter Simlångsgården. Tidningen har bild på den nyuppförda byggnaden.

BILD: Edvin Nordenfjäll är tornväktare i Ystad. Varje natt blåser han i sin lur från S:ta Maria Kyrktorn i Ystad. Tidningen har bild på detta.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 591308453

Visningar 344

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Såningsmannen 4 1958 Carl Sandburg, Edvin Nordenfjäll, Ingeborg Nyberg, Etiopien

Pris

89 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

373 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?