Beskrivning

Veckotidningen Såningsmannen från 1958.

Reportage: Ingrid Bergman är i Sverige. Hon semestrar på Västkusten, på ön Dannholmen utanför Fjällbacka. Hon lånar en gård på Dannholmen som ägs av Lars Schmidt. Bild på denna pampiga sommarstuga.

Artikel: Tjadden Hällström är 1,90 cm lång. Han kommer från Norrköping och han är en hejdlös underhållare. På bild ser vi även hustrun Gun Hällström och deras ettåriga dotter Gunilla Hällström. De bor i en villa i Älvsjö och på bilden står hela familjen utanför huset.

Reportage: Knut Fredriksson är en fantastisk spjutkastare. Han kallas för "Favör-Fredrik". Han kommer från Dalsland och nu intervjuas han.

Reportage: Gösta Hedin från Delsbo är en underbar träsnidare. Nu visar han upp flera av sina verk samtidigt. Mannen bakom reportaget är Hilding Mickelsson från Rengsjö.

BILD: Sveriges största varuhus har invigts. Det handlar om Domus i Malmö. Den enorma byggnaden ligger i korsningen Södra Förstadsgatan - Friisgatan. Tidningen publicerar nu en bild på det nya varuhuset som har ovanligt stora skyltfönster.

BILD: Dalarnas fornminnes- och hembygdsförbund har haft årsmöte i Boda socken utanför Rättvik. På bild ser vi Boda Gammelgård med deltagarna framför.

BILD: I Vittangi ligger ett av Sveriges nordligaste hotell! Såningsmannen publicerar nu en bild på hotellet i Vittangi, tio mil söder om Karesuando. Hotellvärdinnan heter Klara Lindhquist.

BILD: Idylliska gatan Södra strandgatan i Lysekil lyfts fram och visas på bild.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 590301279

Visningar 282

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Såningsmannen 30 1958 Fjällbacka, Spjutkastning, Ingrid Bergman, Tjadden

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

372 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?