Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1975.

Reportage: Saxons har kartlagt den mäktiga familjen Bonnier och deras olika förgreningar. Huvudmannen i klanen just nu är Albert "Abbe" Bonnier, 68. Övriga att hålla koll på är Gerhard Bonnier jr, Här får vi se gamla bilder på Karl Otto Bonnier, Lisen Bonnier, Elin Bonnier, Tor Bonnier, Åke Bonnier med flera. Bild på Nedre Manilla på Djurgården. Bild på David Felix Bonnier. Bild på Adolf Bonnier och Esther Bonnier. Bild på Albert Bonnier, Betty Bonnier, Karl Otto Bonnier, Jenny Bonnier och Eva Bonnier.

Reportage: 30-åriga Hanne Sörensen bor i Århus i Danmark. För två år sedan blev hon steriliserad. Men sedan fick hon en chock. Hon var gravid! Nu har hon fött Lilleman Sörensen och tidningen hälsar på. Hur är detta möjligt, att hon kunde få barn trots att båda äggledarna har klippts av?

Reportage: Lars Svedberg är präst i Svenska kyrkan på Kanarieöarna. Om en svensk turist råkar illa ut på Gran Canaria så rycker han ut. Tidningen träffar honom i Ansgarsgården, svenska kyrkans lokal i Las Palomas. Lars Erik Svedberg är 27 år. Hans fru heter Ulla Svedberg och de har två barn. Nu berättar Lasse Svedberg att han brukar ta hand om fyllon.

Reportage: I Jönköping bor Irma Pettersson. Hon har lyckats gå ned 40 kilo på två och ett halvt år. Nu berättar hon om sin bantning och det nya liv hon har fått!

Artikel: Anna Clovén bor i Mora. Nu berättar hon om en dramatisk händelse då hon var ung. Hästen sprang iväg med ett skrikande barn!

Artikel: Vivi Anne Rehnberg är 40 år och hon jobbar som hemsamarit i Umeå. Nu berättar hon om en ond dröm som hon hade, och som gick i uppfyllelse!

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 611836679

Visningar 191

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 17 1975 Bonnier, Anna Clovén, Lars Svedberg, Vivi Anne Rehnberg

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?