Beskrivning

Tidningen Femina från 1956.

Reportage: Femina har besökt Tranås. Översiktsbild över Storgatan i Tranås med sina pälsaffärer. Bild på det unika Stadshuset i Tranås som ligger på en udde i Svartån. Bilden är tagen från det nybyggda Stadshotellets takterrass. Bild på Doris Stille, Sveriges första kvinnliga körsnär. Bild på Ruthilt Esermann på fabriken AB Oscar Wigén. Här beskrivs stämningen och människorna i Tranås nu på 1950-talet.

Reportage: Femina har besökt Fårö. Här träffar man Siri Ekelund. Bild på henne. Hon tar emot tidningen på sin gård Broa hage och visar runt. Här skildras vardagen på Fårö, bland alla lammen.

Reportage: Femina har fått komma hem till körsnär Curt Lindner och hans fru Nea Lindner. Nu visar de upp sitt hem på flera bilder. De bor i en vacker våning på Östermalm.

Reportage: I närheten av Bromma kyrka bor vår främsta tennisstjärna. Han heter Åke Eliaeson och nu visar han upp sitt hem. Hustrun heter Meta Eliaeson.

Artikel: Femina har besökt Vaxholm för att träffa en koloni av konstnärer där. På bild ser vi Göthe Cederborg, Martin Holmberg, Naemi Nyquist,

Annons: Helsidesannons Champis.

Annons: Helsidesannons Coca-Cola.

Annons: Helsidesannons Premiär Kaffe.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 624870961

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 34 1956 Tranås, Fårö, Siri Ekelund, Curt Lindner, Åke Eliaeson

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?