Beskrivning

Tidningen Femina från 1958.

Reportage: Inga Thorsson är ordförande i Socialdemokratiska kvinnoförbundet. Nu ger hon en intervju till Femina. Hon är fast övertygad om att Sverige inte ska skaffa kärnvapen. För Femina berättar hon om sitt liv och sina drivkrafter. Det får aldrig, inte under några omständigheter, bli ett atomkrig, säger hon.

Reportage: Biträdande generalsekreterare i Röda korset, doktor John Philipson i stor intervju. Nu berättar han vad det betyder för honom att hjälpa andra som har det svårt.

Reportage: Bertil Greghammar är på bild. Han har gett blod många gånger och nu fångas han på bild när han gör det ännu en gång. I reportaget berättas det om hur viktigt det är att ge blod. Bertil Greghammar är ett föredöme!

Artikel: Costa del sol i södra Spanien utvecklas i hög takt just nu. Allt fler får upp ögonen för denna soldränkta del av Spanien. Bild på regissör Åke Ohberg framför sitt hus. Han bor här tillsammans med hustrun Tetti Ohberg. Bild på henne tillsammans med väninnan Elisabeth Horcher framför hennes bungalow. Astrid Begas bytte namn till Astrid Szavoszt när hon gifte sig med ungraren Georgy Szavoszt. Nu är de båda på bild. De har flyttat in i ett fantastiskt hus i det soliga Spanien. Här berättas om deras tillvaro där.

Annons: Helsida: Stolen Mademoiselle från Edsbyverken i Edsbyn.

Annons: Helsida: Grammofonstrumpan från Loha.

Annons: Helsida: Beckers färg.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 627835664

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 45 1958 Inga Thorsson, Åke Ohberg, John Philipson, Bertil Greghammar

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?