Beskrivning

Tidningen Femina från 1955.

Reportage: Ingeborg Hedberg har skapat Solgården, en unik anläggning på Köpmanholmen i Örnsköldsvik. På Solgården kan mödrar lämna sina barn så att de kan få leka där, medan modern vilar upp sig en stund. Här arbetar barnskötaren Karin Åkerberg. Bild på henne. Bild även på de små syskonen Inger Sundström och Barbro Sundström. Bild på barnet Margit Weslin.

Reportage: Gösta Kjellin och Maja Kjellin bor i Onsala, i en fantastisk bostad. Huset ligger på en klippa, granne med vattnet. Femina hälsar på och tar bilder. Gösta Kjellin och Maja Kjellin är båda doktorer.

Reportage: Att frysa mat har blivit allt populärare. Det kallas att djupfrysa. Femina förklarar hur det går till och varför det är en revolution.

Artikel: Beth Crafoord-Lindström berättar om sin berömde bror, professor Clarence Crafoord. Bild på Beth Crafoord-Lindström. Nu förklarar hon hur hennes bror kunde bli den uppburne man han är.

Artikel: Siv Börring är på bild. Hon är svensk mannekäng i Kalifornien och hon älskar sin tillvaro där, skriver tidningen.

Annons: Helsidesannons: Max Factor läppstift.

Annons: Helsidesannons: Trelleborg bildäck.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 625728317

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 45 1955 Gösta Kjellin, Ingeborg Hedberg, Margit Weslin, Beth Crafoord

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?