Beskrivning

Tidningen Femina från 1959. Extra tjockt nummer.

Reportage: Stieg Trenter i stor intervju. Han är författare och journalist. Femina träffar honom i hemmet och nu berättar han om sitt liv och sin tillvaro just nu.

Reportage: Elsa Olenius är konsulent inom barnteater. Tidigare arbetade hon på bibliotek. Nu intervjuas Elsa Olenius och vi ser henne på bild. Tidningen träffar henne på kontoret, i Loheska huset i Gamla stan. Nu berättar hon om sin tillvaro och sitt liv.

Reportage: Ethel Ringborg är 28 år. Hon är något så ovanligt som en kvinnlig attaché i Köpenhamn. Femina intervjuar Ethel Ringborg. På bild ser vi Ethel Ringborg tillsammans med sin älskade hund.

Reportage: Björn Hallström är konstnär och hans fru heter Bibi Hallström. Femina har fått komma hem till dem och nu ser vi på bild hur de olika rummen i deras bostad ser ut. De bor i en vacker villa på Lidingö.

Reportage: En annan konstnär som visar upp sitt hem i tidningen är Göte Hennix och hans fru Doris Hennix. De bor i en luftig lägenhet i Gamla stan.

Artikel: Alrik Myrhed är guldsmed och konsthantverkare. Nu är han på bild i tidningen tillsammans med sin fru Tove Myrhed. Till vardags är han slöjdlärare på Råsunda folkskola.

Artikel: Ruth Nilsson har utsetts till Årets motorkvinna. Nu är hon på bild. Den som räcker över priset är Maggie Florman. Visst kan fruntimmer köra bil!

Annons: Helsidesannons: Philips TV-apparat.

Annons: Helsidesannons: IBM elektrisk skrivmaskin.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 627494082

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 46 1958 Stieg Trenter, Elsa Olenius, Ethel Ringborg, Göte Hennix

Pris

149 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?