Beskrivning

Tidningen Femina från 1951.

Reportage: Åke Arenhill är reklamchef i Malmö. Han bor i Friluftsstaden. Tidningen har fått komma hem till honom och ta bilder på hans bostad. Åke Arenhill är inte bara en reklammakare, han är konstnär också, liksom hans hustru. Frun brukar stå modell. Bostaden ger ett modernt 1950-talsintryck och här finns spännande designmöbler. Den här unga familjen har känsla för stil!

Reportage: Kerstin Westerhult arbetar som kurator. Den nya yrkestiteln är socionom och det är så hon vill bli kallad. Tidningen intervjuar Kerstin Westerhult om yrket och hon är på bild. En annan som intervjuas och fotograferas är Elisabeth Bergsten. Hon är kurator på Södersjukhuset i Stockholm.

Reportage: Femina har besökt Bayern. Här finns en särpräglad kultur som skiljer sig från det övriga Tyskland.

Reportage: Många kvinnor är nyfikna på hur män tänker kring det här med kärlek och äktenskap. Tidningen bjöd därför in en ung man att berätta om hur han upplever kärleksförhållandet. Han skriver att det ibland är svårt att tolka kvinnor: "Ni handlar ju inte förnuftsmässigt, flickor små", skriver han. Kvinnor drivs mer av känslor än män och är därför inte lika rationella. Detta måste män lära sig att tolka och förstå. Kvinnor städar ofta för mycket. De har inte alltid tid att koppla av. Om mannens tofflor ligger utspridda på golvet så gör det faktiskt inte så mycket.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 630468043

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 17 1951 Åke Arenhill, Bayern, Kerstin Westerhult, Elisabeth Bergsten

Pris

129 kr
Annonsen är avslutad

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

354 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?