Beskrivning

Veckotidningen Femina från 1951.

Reportage: Femina reser till Kalmar. Där får man komma in i hemmet där stadens borgmästare bor. Han heter Yngve Malmquist och hans hustru heter Ulla Malmquist. Så ser det ut i deras underbara hem!

Reportage: Tidningen reser till Abisko och fjällstationen där. På plats träffar man turistvärdinnan Karin Rylander samt Eywor Lindegren. Båda är på bild. Nu berättar de hur det är att jobba som turistvärdinna i fjällvärlden. Det är ett kvinnoyrke med en fin framtid! Fröken Elin Apelgren jobbar på Storulvåsstugan och hon är entusiastisk inför yrket! Elin Apelgren är på bild.

Reportage: Tidningen reser till Österrike, det vackra landet. Kriget har förstört delar av det gamla Österrike, men fortfarande är det ett underbart land att besöka. Man reser till Voralberg på Pfänderbahn, Lochau och Lindau med mera.

Reportage: Hur feminin är din make? Många atletiskt byggda män kan faktiskt ha feminina intressen. Det förekommer till och med att män utför handarbete. Det finns dock ingen anledning att vara orolig för detta.

Samt: Mode, relationer, livsstil.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 630468104

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 14 1951 Yngwe Malmquist, Karin Rylander, Eywor Lindegren, Österrike

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

354 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?