Beskrivning

Veckotidningen Femina från 1976.

Reportage: Karin Björqvist är keramisk formgivare på Gustavsberg. Nu intervjuas hon i tidningen och man visar upp några av hennes förnäma verk. Bild på Karin Björqvist i hennes arbetstrum.

Reportage: Signe Jansson är barnmorska på lasarettet i Ystad. Nu ser vi henne på bild när hon precis har förlöst ett barn. BB i Ystad har utsetts till Sveriges farligaste BB. Här är resurserna små.

Reportage: New York är en galen, smutsig, brokig och svårförståelig stad. I ett reportage skildrar tidningen nu alla märkliga människor som samlas i Central Park. Vilken stad!

Reportage: Reportern Kjell Fornander och fotografen Bengt af Geijerstam har gett sig ut i Stockholm på natten. I ett bildreportage skildrar de nu 1970-talets Stockholm ur olika aspekter. Bild från utestället Victoria. Bild från T-Centralen med mera.

Reportage: Befolkningsexplosionen är ett stort problem. År 2000 räknar man med att vi är ytterligare fyra miljarder människor i världen. Det kommer inte att hålla. Ann-Marie Åsheden skriver om världsläget just nu, i I-länderna och i U-länderna.

Reportage: Oriana Fallaci är en superstjärna inom journalistiken och en suverän reporter som kan klä av brallorna på vem som helst, inklusive Henry Kissinger. I en stor intervju berättar hon nu om sina metoder.

Samt: Mode, relationer, livsstil.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 588869314

Visningar 332

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 42 1976 Karin Björqvist, Signe Jansson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

375 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?