Beskrivning

Tidningen Femina från 1964.

Reportage: Femina får komma hem till Hans Alfredson, eller Hasse Alfredson som många säger. Han bor i en trävilla på Lidingö byggd 1926. Bild på den. Innan de flyttade hit bodde de i en lägenhet i Rågsved. Efter att Hasse Alfredson och Gunilla Alfredson flyttade in i villan på Lidingö så började de att renovera den. Nu får vi se på flera färgbilder hur det ser ut i deras hem. Bild på Hasse Alfredsson vid sitt skrivbord. Intill honom står lille sonen Daniel Alfredson. I Villan bor även sonen Mats Alfredson. Lille Mats Alfredson är på en egen, fin bild. Ett par år efter att det här reportaget gjordes avled han i en tragisk olycka i hemmet. På sina många turnéer har Hasse Alfredson samlat på sig roliga saker som han pryder sitt hem med. På sju sidor får vi se hur det ser ut i de olika rummen och hur familjen Alfredson väljer att inreda dem.

Reportage: Konrad Adenauer har avslutat sin karriär som förbundskansler i Västtyskland. Nu berättas vilken enorm betydelse han har haft för Tyskland efter kriget.

Reportage: Femina har besökt Capri. Det här är en förtrollande ö!

Artikel: Bengt Berglund heter en ung keramiker vid Gustavsberg. Nu har han haft utställning i Göteborg och Femina passade på att ta en bild på Bengt Berglund.

Bild: En dröm har gått i uppfyllelse för barnen i Stehag utanför Eslöv. Ingen mindre än Alice Babs besökte skolan och nu fick barnen där ha en musiklektion med henne. Bild på Alice Babs omgiven av en mängd barn från Stehag.

Annons: Anders Björkegård är vinkännare. Nu gör han reklam för vin i tidningen. Stor bild på Anders Björkegård.

Annons: Helsida: SJ, Statens Järnvägar.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 630754581

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 1 1964 Hans Alfredson, Anders Björkegård, Bengt Berglund, Konrad Adenauer

Pris

149 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

359 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?