Beskrivning

Autograf på kraftigt, vitt, exklusivt, typ linnepressat papper med påklistrad bild av Cynthia Lennon. Bildens storlek är 6x8 cm, totalmåttet 10,5x15 cm. En enklare bild av John och Cynthia Lennon i unga år tillkommer. Den är på vanligt papper och har måttet 15,5x10 cm. OBSERVERA att du bjuder på Cynthia Lennons av mig bevittnade handskrivna namnteckning och INTE John Lennons.

Cynthia Lennon (1939-2015) var John Lennons första fru, mor till musikern Julian Lennon och ett unikt och initierat vittne till de händelser som skapade Beatleskulten. I sin biografi "John" berättar Cynthia öppet och till synes ärligt om åren då grabbarna från Liverpool fick sina första spelningar. Hon berättar också hur hennes och Johns kärlekshistoria började och slutade, hur familjeförhållandena var och hur framgångarna påverkade allas liv. Vi kan också läsa om vad mordet på John Lennon innebar för sonen och henne.

I dag är både John och Cynthia borta, men musiken och berättelserna lever vidare.

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner och sortera dem efter kortast tid kvar så att du inte missar någon stjärna.

Objektsnr 628665453

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 21:01

CYNTHIA LENNONS AUTOGRAF! BEATLES FOREVER!

Utropspris

|0 Bud

449 kr

Auktionen avslutades utan bud

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

332 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?