Beskrivning

Handsignerat fotografi, 10x13,5 cm.

Dawn Landes (född 1980) är en amerikansk sångerska, låtskrivare och musiker som har släppt album som "Dawn´s Music", "Fireproof", "Bluebird", "Meet me at the river" och "Row". Ja, det var "Bluebird" som vann kategorin "Folk/singer- songwriter album of the year" vid Annual Independent Music Awards 2015.

Dawn Landes har varit gift, turnérat och gjort inspelningar med Josh Ritter och delat scen med bl.a. Suzanne Vega. Många av Dawn Landes låtar har vi hört i olika film- och tv-sammanhang: "The good wife", "Bored to death", "Skins", "House", "Gossip girl" och "United States of Tara", för att nämna några. Och hon gjorde originalmusiken till filmerna "Blackbird", och "Familiar strangers" och skrev slutsången till filmen "Savage Grace" där Julianne Moore spelade huvudrollen.

Dawn Landes har dragit ned på sina liveframträdanden sedan hon blev mamma. I år har hon bara annonserat ett fåtal framträdanden i USA och England. Och världen väntar med spänning på hennes nästa skivalbum, "The liberated woman´s songbook".

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner. Och sortera dem efter kortast tid kvar så att du inte missar något annat av intresse.

Objektsnr 629639960

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 13:15

DAWN LANDES AUTOGRAF PÅ FOTO! THE GOOD WIFE! HOUSE! GOSSIP GIRL! SAVAGE GRACE!

Utropspris

|0 Bud

149 kr

Auktionen avslutades utan bud

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

332 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?