Beskrivning

CRISPI BLACK HUNTER GTX MEN

Rek butikspris: 4000 kr

Lev artikelnummer: 5110-302

Hunter är en unisexmodell som finns från storlek 40-47 (48-50). Välkommen att höra av dig till oss, så löser vi den storleken du önskar!

Se storleksguide & rekommendationer nedan!

Crispi är ett relativt ungt skoföretag med säte i Montebelluna, norditalien. Sedan 1975 har de tillverkat kängor och skor I första hand för bergets alla säsonger. Varumärket ligger i premiumsegmentet och har under många år fått erkännande av allt ifrån professionella bergsguider till att utbrett användas av yrkesfolk, militar och polis. Idag levererar de en perfekt balans mellan ny teknik och tradition, med högsta kvalité I fokus.

Crispi Black Hunter GTX är en avancerad stabil känga för jakt och krävande vandringar. Denna helsvarta skinnmodell är framtagen i professionellt syfte och används utbrett av militär och polis världen över.

Hunter är försedd med Crispis ABSS (ankle bone support system) som gör den mycket stabil runt vristen samtidigt som det ger ett fint hälgrepp. Kängans stabilitet skyddar dina fötter mot vrickningar samt ger ett mycket bra stöd till fotleden, vilket är en viktig egenskap när du vandrar i tuff terräng med tung packning.

Ovandelen i kraftigt 2,4 mm skinn formar in sig efter foten och gör de de än mer bekäma över tid. För att hålla dina fötter torra regniga dagar och när du vandrar över myrmarker, har kängan försetts med Gore-Tex membran som ger varaktig vattentäthet och mycket bra ventilation. Den uppdragna sulkanten, som löper runt hela kängan, skydda lädret mot slitage och ökar både dess stabilitet och livslängd.

Hunter är försedd med en Vibramsula, den mest välrenommerade sultillverkaren i världen, och ger ypperligt grepp på skiftande underlag. Den dämpade mellansulan ger stötdämpning samt skyddar dina fötter mot markkylan. Innersulan i Air Mesh, ger mycket bra ventilation och motverkar därtill dålig lukt.

Specifikation:

  • Ovandel i 2,4 mm tjockt fullgrain läder
  • ABSS (ankle bone support system) ger stabilitet och bra hälgrepp
  • Gore-Tex membran ger vattentät och god ventilation
  • Vibram yttersula som ger bra grepp och optimal slitstyrka
  • Stötdämpande mellansula
  • Uppdragen sulkant för extra skydd nedtill.
  • Air Mesh sula ger god ventilation
  • Lämplig för jakt, fjällvandring och skogsbruk
  • Vikt: 920 g (strl 41)

STORLEKSREKOMMENDATIONER

Nedan angivna mått i centimeter avser skons innermått. Mät din fot och lägg till 1-1,5 cm för rätt passform. Anledningen till marginalen är att foten sväller lite när den är varm samt att utrymme behöver ges för varierad tjocklek av vadderad vandringssocka för olika säsonger. Crispis skor har en normalbred läst och denna modell är en unisexmodell. Tänk på att foten är tredimensionell och att tvådimensionella redskap (som en linjal) endast kan ge en ungefärlig uppskattning. Om du tvekar mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den större storleken. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha ytterligare vägledning!

Storlek Innermått cm

EUR 41 26,4

EUR 42 27,0

EUR 43 27,7

EUR 44 28,4

EUR 45 29,0

EUR 46 29,7

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599685676

Visningar 1 348

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CRISPI HUNTER BLACK GTX MEN, 45

Pris

4 295 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 391 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?